Мигдальне борошно виходить із ретельно подрібнених на порошок мигдальних горіхів, водночас усі цінні речовини, кислоти та вітаміни зберігаються навіть після оброблення.
Мигдальне борошно часто додається в тісто. Випічка з мигдалевим борошном виходить ароматною, з ніжним смаком, вона довго зберігається й не пересихає. Багато рецептів французької кухні — мигдальне печиво (macarons), бісквіти, начинки для пирогів і тістечок взагалі неможливо уявити без мигдалевого борошна.
Борошно з мигдалю також додають у різні начинки або крем для тістечок, булочок, круасанів і цукерок — кремова маса з мигдалевим борошном стає густою й ароматною.
Мигдальне борошно ідеально підходить для дієтичного харчування — воно висококалорійне і практично не містить глютену. Страви та кондитерські вироби, у яких є мигдальне борошно, абсолютно безпечні і для дітей, і для дорослих.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | США |
- Ціна: 260 ₴