Бланшований фундук — це горіхи, які для очищення від шкірки проходять оброблення під впливом пари або окропу. Ці плоди виділяються своєрідним приємним смаком і приносять масу користі організму людини. Завдяки цьому фундук часто містить у своєму раціоні людей, які страждають на серйозні захворювання або пацієнти, які вимагають відновлення після перенесених недуг.
Головна перевага бланшованого фундука — це його багатий склад. Він містить масу активних біологічних компонентів, що сприятливо впливають на весь організм людини. Ці горіхи допомагають зміцнити здоров'я, поповнити запас несталих поживних компонентів, нормалізувати роботу органів і помітно поліпшити самопочуття. Додавши плоди у свій повсякденний раціон, людина отримує запас енергії, необхідної для продуктивної роботи на весь день.
Регулярне вживання бланшованого фундука допомагає роботі серцево-судинної системи. Речовини, що містяться в складі горіхів, знижують рівень холестерину в крові та допомагають зміцнити серцевий м'яз. Під впливом цих компонентів судини стають еластичнішими та стійкішими до шкідливих мікроорганізмів.
Склад бланшованого фундука дуже багатий на антиоксиданти. Вони ефективно допомагають у боротьбі зі шкідливими для здоров'я вільними радикалами, а також запобігають передчасному старінню організму та допомагають у профілактиці онкологічних захворювань. Регулярне вживання плодів допомагає у виведенні шлаків і токсинів, зміцненні імунітету, боротьбі з сезонними вірусними хворобами.
У складі бланшованого фундука міститься велика кількість магнію, калію, натрію та інших мінералів. Вони допомагають зміцнити нервову систему людини та нормалізувати роботу головного мозку. Ввімкнувши плоди у свій раціон, людина надовго забуде про стреси, безсоння, дратівливість і хронічну втому.
Калорійність і харчова цінність
Фундук очищений від категорії низькокалорійних продуктів. У 100 г його плодів міститься 704 ккал. Склад горіха багатий на життєво важливі жири, яких у 100 продукту міститься 66,9 г. На відміну від жирів, зосереджених у нездоровій їжі, ці складники фундука легше засвоюються організмом і вільно виводяться з нього без здуття живота та неприємних шкірних болів. Білків і вуглеводів у плодах набагато менше — по 16,1 і 9,9 г відповідно.
Купити бланшований фундук ви можете в нашій ЕкоЛавці "Green Lotus"!
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Туреччина |
Тип | Фундук |
Фасовка | Пакет |
Вага | 0.5 г |
- Ціна: 180 ₴/упаковка