Сироп стевіозиду виробляють із порошку стевіозиду, що являє собою високоочищений екстрат листя стевії, основним солодким компонентом якого є ребаудіозид А. Сироп стевіозиду являє собою низькокалорійний натуральний підсолоджувач, основною сферою споживання якого є харчова промисловість. Має високі смакові якості, підкреслює ароматичну композицію, створює насиченість смаку в прохолодних напоях, фруктових соках, йогуртах, джемахах, желе, хлібобулочних виробах і в цілому ряді інших харчових продуктів.
Сироп стевіозиду дозволений МЗ України для застосування в харчовій промисловості як підсолоджувач під час виробництва харчових продуктів. Ми можемо надати всі необхідні документи на застосування сиропу стевіозиду в харчовій промисловості (технічні умови ТУУ 15.6-30883300-009:2007, санітарно-гігієнічні висновки, продукт сертифікований у системі УкрСЕПРО).
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Вага | 35 г |
Форма випуску | Рідина |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Свитлинат |
- Ціна: 98 ₴