Активно використовувати кмин як приправу почали не менш ніж п'ять тисячоліть тому. Водночас народна любов до нього не поспішає вщухати з роками, а безліч досліджень дають змогу з кожним роком дізнаватися про властивості такої дедалі більше.
Кмин — одна з найдавніших спецій, що вживаються людиною. Давно доведено, що насіння рослини чинить потужний лікувальний ефект, тому використовуються не тільки для їжі. Кмин популярний як у народній, так і в офіційній медицині. Його застосовують у разі атонії та розладів кишківника, скупчення газів, диспепсій. Насіння рослини знімає втому, підвищує імунітет, виводять камені з нирок і сечового міхура, знімають болі під час ревматизму та подагри, знищує паразитів.
100 грамів
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Кмин |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Крафт - пакет |
- Ціна: 130 ₴/упаковка