Гімалайську сіль добувають вручну, без використання вибухових речовин, потім сушать на сонці. Характерний червонувато-рожевий відтінок продукту надають слідові кількості оксиду заліза. Буває різного розміру та структури — від дрібнозернистої розсипчастої до великої кристалічної.
Є продуктом стародавніх морських відкладень часів Юрського періоду (понад 250 000 млн років тому). Стародавні цивілізації використовували гімалайську сіль для зберігання риби та м'яса та називали її «білим золотом».
Чиста, кристалічна, не рафінована гімалайська сіль здатна покращити в здоров'ї людини багато: відновить зір, усуне інфекції, підвищить лібідо та принесе ще багато іншої користі. Гімалайська сіль вирізняється 100% біологічною засвоюваністю. З усіх видів солі містить найменше натрій хлорид. Має рожевий колір, оскільки містить багато заліза та інших мінералів. Маючи м'який аромат і солодко-солений смак, надає їжі пікантність і вишуканість.
Характеристики
Основні | |
---|---|
Тип | Органічні продукти |
Вага | 250 г |
Країна виробник | Індія |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Крафт - пакет |
Інформація для замовлення
- Ціна: 45 ₴/упаковка